Over ons

Hallo mensen, ik zal mij eens even voorstellen…

Ik ben Dicky Heuckeroth en woon met mijn lieve vriendin Hedy in het mooie Staphorst. En ik kan jullie wel vertellen dat wij helemaal gek zijn van de Oud Duitse herder. Vroeger wou ik altijd een herder maar mijn ouders kochten een andere hond, dus jammer dan.. toen dacht ik nou als ik later groot ben neem ik er een.

In 2009 kregen wij de kans om wat vrijer en ruimer te wonen en na het een en ander af te speuren op het net kwam ik bij de Oud Duitse herder.. mooier, groter, vol in het haar (ik ben kapper dus hou van haar) en mooi recht in de rug dus geen sluipgang wat de normale herder wel heeft. Die wil ik!! Dus toen hebben wij onze eerste pup Tiktak gekocht, een hele mooie teef met een hele lieve kop en een geweldig karakter. Wel voor naar Duitsland gereden want natuurlijk wel een met stamboom en alle papieren.

Even een voorbeeld: wij wonen aan het water en als mijn zoontje op zijn fiets weg fietst, gaat Tiktak altijd mee kan ik roepen wat ik wil maar, ze blijft bij hem tot Dikkie weer terug is, dus vrienden voor het leven!! is toch geweldig. Maar een aantal mensen zeiden tegen mij wat een hond moet je mee gaan fokken ik wil er ook wel een. Dus Tiktak op HD en ED laten keuren en ze was HD en ED vrij. Wij zijn aangesloten bij het ADRV en fokken volgens hun reglementen die goed streng zijn, maar alles in het belang van de honden. Dus een goeie pup is een pup die volgens deze richtlijnen is gefokt. Tiktak is voor de eerste keer gedekt de 21e april 2013 door: Ubbor Vom Fiemereck van Chika’s erf. Wij zijn van plan om een dochter van Tiktak te houden want, denk eraan het worden mooie pups. Zo mensen dat was wat over ons, hebben jullie nou zoiets van ik wil die man wat vragen?… bel gerust, kom Tiktak maar bekijken en met haar spelen, wij hebben heerlijke koffie… met een Staphorster rolletje lekkerrr..

Tot ziens!
Dicky van Heuckeroth’s Hoeve

Dikkie en Tiktak