Balisto

  • Goedendag allemaal mag ik even voorstellen onze Oud Duitse Herder (ODH), Balisto van Heuckeroth’s Hoeve. Ze is een zeer mooie, lieve en speelse hond die bij ons is geboren haar moeder is namelijk Em&M van Chika’s Huis. Toen ze werd geboren in ons B nest had ik al gelijk een click met haar, iedere keer als ik de ruimte in kwam, kwam ze naar mij toe gekwispeld en vroeg ze gewoon om aandacht… dit is de mijne dacht ik!.
    wat wij ook altijd doen en zeer belangrijk! vinden (puppycursus) eigenlijk is het een must!, om de hond te socialiseren is dat top, heb je later altijd profijt van. Een ODH moet je namelijk wel goed onder de duim hebben en vooral in het begin aangeven wat wel en niet kan!. Balisto had dat heel erg snel in de gaten het zijn hele slimme honden die je alles, maar dan ook echt alles kunt leren!. Nu is ze een volwassen dame dat kun je wel zien aan de mooie foto’s fotogeniek is ze wel mooi dik in het haar wat je regelmatig moet borstelen en als een echte madam gaat ze daar heerlijk bij liggen!. Een betere en lievere hond dan de (ODH) is er niet,vinden wij. Als ik haar uit laat samen met mijn zoon en vriendin en onze nieuwe vriendin (kaninchen Teckel Smartie) houd ze ons zo in de gaten, als we maar bij elkaar blijven. Dikke vriendinnen is ze met Smartie de hele dag spelen en Smartie druipt wel af als Balisto haar klem heeft tussen haar voorpoten, dan is het klaar.. een kleine en grote hond kunnen dus prima samen!. Maar Balisto is nu 2 jaar en ze is helemaal goed gekeurd HD en ED vrij op de foto’s alles top, je moet een hele keuring doorstaan voordat je pas mag fokken dat moet ook!. Wij volgen de strikte regels van de (ADRV) en worden daar ook op gecontroleerd, doen we dat niet mag je gewoon niet meer fokken. Schaf je nu een pup aan van een (ADRV) fokker kun je ervan uit gaan dat dat prima voor elkaar is!.
    Zit je nu te twijfelen over zo’n mooie Oud Duitse Herder Bel, kom gerust eens aan om kennis met ons en Balisto te maken. Een stuk met haar wandelen en even knuffelen kan natuurlijk altijd, we laten alles zien ook de speciale ruimte waar de pups worden geboren. Alvast een voorproefje?.. Kijk op YOUTUBE (Heuckerothshoeve) voor een tal van geweldige filmpjes. Als er pups zijn maak ik die altijd 2 of soms wel 3 in de week zodat de pup kopers alles mooi kunnen bekijken hoe het met hun hondje gaat!.
    Ook hebben wij een FB pagina (Heuckerothshoeve) daar staat ook van alles en nog wat op een Like en ons volgen zou ik zeer waarderen!. Tot gauw, poot van Balisto en de groeten van ons, Koffie staat altijd klaar!!!!